ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία – Κρούσματα: Στο νοσοκομείο η Ηγουμένη και 3 μοναχές – Δεν δέχθηκαν τον ΕΟΔΥ για τεστ στο Μοναστήρι

Λαμία – Κρούσματα: Στο νοσοκομείο η Ηγουμένη και 3 μοναχές – Δεν δέχθηκαν τον ΕΟΔΥ για τεστ στο Μοναστήρι

Στο νοσοκομείο Λαμίας νοσηλεύεται η Ηγουμένη και 3 ακόμη μοναχές

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του evima.gr στην Google

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές αρχές στην Φθιώτιδα μετά τα κρούσματα κορονοϊού σε Μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Στο νοσοκομείο Λαμίας νοσηλεύεται η Ηγουμένη και 3 ακόμη μοναχές, ενώ συμπτώματα έχουν παρουσιάσει ακόμη 17 μοναχές με τη μεγαλύτερη να είναι 103 ετών.

Το Μοναστήρι έχει μπει σε καραντίνα ενώ ο Δήμος Λαμιέων έχει αναλάβει την τροφοδοσία όπως δήλωσε στο evima.gr ο αντιδήμαρχος Υγείας Λαμιέων, Παναγιώτης Στασινός.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα επρόκειτο να βρεθεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Μναστήρι για την διεξαγωγή τεστ αλλά τελικά δεν πήγε διότι δεν το επιθυμούσαν οι μοναχές.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr