Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου: Σούπερ Παπαχρήστου, αργυρό με ατομικό ρεκόρ
Η πρωταθλήτρια του τριπλούν κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στη διοργάνωση που ολοκληρώνεται σήμερα στη Γλασκώβη, ανεβαίνοντας ένα σκαλί ψηλότερα από το Βελιγράδι, όπου πριν από δύο χρόνια είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο.
Παρότι τραυματίστηκε λίγο πριν από το ντεμπούτο της στη σημερινή σεζόν, η Παπαχρήστου δεν επέτρεψε στον τραυματισμό να χαλάσει τα πλάνα της για την κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου. Προσγειώθηκε στα 14,50 μ. στον τελικό του τριπλούν, βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ σε κλειστό στίβο και πήρε τη δεύτερη θέση, πίσω από την Ανα Πελετέιρο, την Ισπανίδα που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης με άλμα στα 14,73 μέτρα.
Ετσι, η Παπαχρήστου χάρισε στη χώρα μας το δεύτερο μετάλλιο στη διοργάνωση της Γλασκώβης, μετά το αργυρό του Κώστα Μπανιώτη στο ύψος και το 31ο συνολικά στην ιστορία των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων κλειστού στίβου.
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr