Πανελλαδικές 2022: Εκτιμήσεις για ανακοίνωση των βάσεων πριν τον Δεκαπενταύγουστο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές 2022: Εκτιμήσεις για ανακοίνωση των βάσεων πριν τον Δεκαπενταύγουστο

Η συμπλήρωση των μηχανογραφικών των υποψηφίων στις Πανελλήνιες 2022 θα έχει γίνει μέχρι τις 20 Ιουλίου εκτιμά ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας έτσι οι βάσεις εισαγωγής θα έχουν ανακοινωθεί πριν το Δεκαπενταύγουστο

Μέχρι τις 20 Ιουλίου εκτίμησε, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης, ότι θα έχουν συμπληρώσει οι υποψήφιοι τα μηχανογραφικά τους, ώστε πριν το Δεκαπενταύγουστο να ανακοινωθούν οι βάσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Κόπτσης δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον 19χρονο πρόσφυγα από το Ιράν, Κουρό Νορμοχαμαντί Μπαιγκί, που αρίστευσε στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.

«Η θέληση και η επιμονή νικά οποιαδήποτε αντιξοότητα και εμπόδιο και ότι αυτό δεν έγινε τυχαία», δήλωσε ο κ. Κόπτσης λέγοντας ότι για να φτάσει σε αυτό το σημείο το υπουργείο Παιδείας δημιούργησε τις υποδομές.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας αναφερόμενος στις κενές θέσεις εκπαιδευτικών που υπάρχουν στα σχολεία ξεκαθάρισε ότι οι διορισμοί των νέων μόνιμων εκπαιδευτικών ΕΕΠ-ΕΒΠ θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr