Ισχυρή προειδοποίηση Αρναούτογλου: Μεγάλη προσοχή στην Εύβοια – Χιονοκαταιγίδες από την Κυριακή
Καιρός

Ισχυρή προειδοποίηση Αρναούτογλου: Μεγάλη προσοχή στην Εύβοια – Χιονοκαταιγίδες από την Κυριακή

Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τις έντονες χιονοπτώσεις στην Εύβοια.

Νέα στοιχεία για την κακοκαιρία Barbaraέδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου, με πυκνά χιόνια να «χτυπούν» την Εύβοια.

Ο έμπειρος προγνώστης της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου, την Παρασκευή 3 Φλεβάρη έδωσε νέα στοιχεία για την κακοκαιρία Barbara που θα «χτυπήσουν» ακόμα και τα παραλιακά μέρη του νομού μας.

Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάσουν έως και τα 10 Μποφόρ, η Εύβοια θα δεχθεί χιονοκαταιγίδες, ενώ τα φαινόμενα φαίνεται πως θα κρατήσουν έως και την Τετάρτη (8/2).

Τα χιόνια την Κυριακή θα εντοπίζονται από τη Θεσσαλία έως και την Πελοπόννησο και τις Κυκλάδες. Συγκεκριμένα ο Σάκης Αρναούτογλου σημείωσε πως οι πιο έντονες χιονοπτώσεις να εντοπίζονται σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια.

Μάλιστα, η Εύβοια αλλά και κάποια τμήματα στις βόρειες Κυκλάδες θα έχουν χιονοκαταιγίδες. Χιόνια θα δει ακόμη και η Κρήτη, στα πιο ορεινά μέρη του νησιού.

Τη Δευτέρα (6/2) τα χιόνια θα επηρεάσουν και τα νησιά του βορείου Αιγαίου, με μπόρες χιονιού να βλέπουν η Χίος και η Λέσβος. Τα περισσότερα χιόνια θα εντοπίζονται και πάλι κατά τόπους σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια.

Την Τρίτη (7/2) τα χιόνια θα συνεχιστούν σε Εύβοια, Αττική, Βοιωτία και σε ορισμένα τμήματα των Κυκλάδων, ενώ πυκνές χιονοπτώσεις θα έχουν και οι Σποράδες.

Η ψυχρή εισβολή και ο χιονιάς αναμένεται να συνεχιστεί και την Τετάρτη (8/2), με την τάση του καιρού να δείχνει πως οι ίδιες περιοχές που θα έχουν επηρεαστεί τις προηγούμενες ημέρες με χιονοπτώσεις και βροχές, να έχουν ξανά αντίστοιχα φαινόμενα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr