Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας της φοιτήτριας από την Εύβοια – «Η κόρη μου βλέπει εφιάλτες»
Ειδησεις ευβοια

Τραγωδία στα Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας της φοιτήτριας από την Εύβοια – «Η κόρη μου βλέπει εφιάλτες»

Συγκλονίζουν οι στιγμές που έζησαν οι φοιτητές από την Εύβοια μέσα στο βαγόνι του τρόμου.

Τις στιγμές που έζησε η Ευβοιώτισσα φοιτήτρια από το Βασιλικό περιέγραψε ο πατέρας της κύριος Νίκος Παπαθανασίου, η οποία βρισκόταν στο μοιραίο τρένο.  Ο κύριος Παπαθανασίου μίλησε για την προσπάθεια που έκανε μαζί με συνομηλίκους της, να απεγκλωβίσουν τους συνεπιβάτες του από το φλεγόμενο βαγόνι.

Η νεαρή φοιτήτρια βρισκόταν μέσα στο δεύτερο βαγόνι, μαζί με δύο κοπέλες από τη Χαλκίδα, οι οποίες χρωστούν τη ζωή τους σε έναν τραυματισμένο αστυνομικό που της έβγαλε έξω από το βαγόνι στο οποίο βρίσκονταν

Η κοπέλα φέρει κατάγματα σε όλο της το σώμα και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Λαρίσας, εκεί βρίσκονται και οι γονείς της.

«Την κόρη μου την βοήθησε ο θεός και έζησε. Την ώρα του δυστυχήματος μέσα στο ίδιο βαγόνι που ήταν η κόρη μου υπήρχε ένα παιδί που τον λένε Χρήστο, ήταν εκείνος που την βοήθησε. Την ώρα της σύγκρουσης η κόρη μου μίλαγε στο τηλέφωνο μαζί μας και ακούγαμε τα πάντα ότι γινόταν. Ο Χρήστος απεγκλωβίσε τα δύο κορίτσια, την κόρη μου και ένα παιδί που είχε κάψει τα μάτια του. Είναι ένας ήρωας αστυνομικός που έσωσε τα παιδιά μας», είπε ο πατέρας της.

Με βοήθησε ο θεός στην συνέχεια, τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Παπαθανάσιου, «όταν η κόρη μου βγήκε από το βαγόνι έπεσε πάνω σε σίδερα και πόναγε φριχτά, όλα αυτά τα ακούγαμε από το τηλέφωνο. Εκείνη την ώρα βρέθηκε κοντά στην κόρη μου ένας αστυνομικός, όπου πηρέ τα παιδιά μας με ένα περιπολικό και τα πήγε στο Νοσοκομείο. Μας μιλούσε συνέχεια στο τηλέφωνο και μας καθοδηγούσε πως να φτάσουμε στο σημείο που ήταν τα παιδιά».

Η κατάσταστη της υγείας του κοριτσιού είναι σοβαρή καθώς έχει κατάγματα και χθες όπως ανέφερε ο πατέρας της έκανε μια επιπλοκή με αιμορραγία στον πνεύμονα.

Οι στιγμές που έζησαν τα παιδιά ήταν δραματικές κανείς δεν θέλει να τις θυμάται, μέσα από το τηλέφωνο ακουγόντουσαν κλάματα φωνές, ουρλιαχτά. «Ένας αξιωματικός εδώ στο νοσοκομείο με ενημέρωσε για κάποιες λαμαρίνες που θερίζανε.  Η κόρη μου βλέπει εφιάλτες στον ύπνο της με λαμαρίνες να έρχονται πάνω της. Οι στιγμές που έζησαν ήταν τραγικές».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr