Εύβοια: Κραυγή αγωνίας πολίτη – Τα έργα μας έχουν «κλειδώσει» στα σπίτια μας
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Κραυγή αγωνίας πολίτη – Τα έργα μας έχουν «κλειδώσει» στα σπίτια μας

Αγανακτισμένοι οι πολίτες της Εύβοιας με τα έργα που γίνονται στους δρόμους της Χαλκίδας
Την αγανάκτησή τους εκφράζουν οι κάτοικοι της Χαλκίδας στην Εύβοια για τις εργασίες της ΔΕΔΑ για το φυσικό αέριο στους δρόμους της πόλης.
Πολίτης καταγγέλει ότι τα έργα τους έχουν αποκλείσει στα σπίτια τους, καθώς ακόμα και όταν τελειώσουν τις εργασίες, τα μηχανήματα παραμένουν στους δρόμους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μετακινηθούν, ενώ ακόμα και τα αυτοκίνητά τους αναγκάζονται να τα αφήνουν αρκετά μακριά από τα σπίτια τους.
Η ανησυχία που εκφράζει έχει να κάνει κυρίως με την απορία αλλά και αγωνία για το τι θα γίνει σε περίπτωση φωτιάς, σεισμού ή σε περίπτωση που πρέπει να μεταβεί σε κάποιο σπίτι ασθενοφόρο για να λάβει κάποιον ασθενή.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έξι ημέρες αποκλεισμένοι, για να πάμε σπίτια μας παίρνουμε τα βουνά, τα αυτοκίνητά μας είναι παρατημένα σε άλλους δρόμους. Σε περίπτωση φωτιάς, σεισμού ή εάν χρειαστεί να περάσει ασθενοφόρο, δεν υπάρχει σωτηρία».
Ενώ όπως τονίζει: «Οι εργάτες τελειώνουν το σκάψιμο τα μεσημέρια, όμως ο δρόμος δεν ανοίγει, γιατί αφήνουν τη μπουλντόζα μέσα στη μέση του δρόμου και σχολάνε. Εμείς παραμένουμε αποκλεισμένοι ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, εάν ξεσπάσει μία φωτιά σε ένα από τα σπίτια, τι θα γίνει τότε;»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr