
Θρηνεί ο δημοσιογραφικός κόσμος: Πέθανε η Ηρώ Καριοφύλλη
Η Ηρώ Καριοφύλλη τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία τηςΑπέραντη θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο καθώς έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Ηρώ Καριοφύλλη.
Η δημοσιογράφος του Alpha που για χρόνια είχε υπηρετήσει το αστυνομικό ρεπορτάζ έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης 1 Ιουλίου.
Η κηδεία της δημοσιογράφου του αστυνομικού ρεπορτάζ που τελευταία χρόνια εργαζόταν στον ALPHA, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις Σέρρες από όπου καταγόταν.
Η Ηρώ Καριοφύλλη τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.
Η Ηρώ Καριοφύλλη είχε μιλήσει τον Μάιο του 2024 για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε λέγοντας στην Κατερίνα Καινούργιο πως «επειδή οι συνάδελφοί μου γνωρίζουν ότι υπάρχουν δύσκολες στιγμές στη ζωή μου όπως αυτή τη στιγμή, εδώ και περίπου 1 χρόνο εξαιτίας αυτής της δύσκολης στιγμής έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά πράγματα. Παλεύω για πράγματα που οι άλλοι θεωρούν αυτονόητα. Οι συνάδελφοί μου είναι πραγματικά η οικογένειά μου».
«Ο μόνος που μπορεί να σε καταλάβει είναι αυτός που το έχει βιώσει στο πετσί του. Το να πω ότι πρέπει να έχουμε καλή ψυχολογία είναι δεδομένο αλλά πείτε μου πού το πουλάνε το κουμπί να το πατήσω να είμαι όλη μέρα ζεν. Όταν έρχονται τα άσχημα νιώθω ότι βγάζει ο άνθρωπος από μέσα του μια δύναμη που δεν την ήξερε» είχε συμπληρώσει η δημοσιογράφος λέγοντας σε όσους περνούν δύσκολα: «Θα πέσετε αλλά θα ξανασηκωθείτε».
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr