
Χαλκίδα: Τέλος η ταλαιπωρία, δόθηκε στην κυκλοφορία η παλιά γέφυρα του Ευρίπου (βίντεο)
Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στην παλιά γέφυρα του Ευρίπου και δόθηκε στην κυκλοφορίαΤέλος στην ταλαιπωρία καθώς πριν από λίγα λεπτά αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στην παλιά γέφυρα του Ευρίπου στην Χαλκίδα.
Η γέφυρα δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία μετά από αρκετές ώρες εκτός λειτουργίας.
Η ανακοίνωση του ΟΛΝΕ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΕΦΥΡΑΣ ΕΥΡΙΠΟΥ
Σας γνωρίζουμε η γέφυρα Πορθμού του Ευρίπου θα είναι διαθέσιμη για διέλευση πεζών και
οχημάτων.
Μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως το τεχνικό πρόβλημα, η συρταρωτή γέφυρα Πορθμού του Ευρίπου
δεν θα λειτουργεί για την εξυπηρέτηση αναγκών ναυσιπλοΐας.
Βίντεο από την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην παλιά γέφυρα του Ευρίπου
Το evima.gr, επικοινώνησε από την πρώτη στιγμή του προβλήματος με τον διευθύνων σύμβουλο του ΟΛΝΕ Μπάμπη Μανιάτη, στη Χαλκίδα, ο οποίος μας ενημέρωσε πως, «οι τεχνικοί προσπαθούν να δώσουν λύση καθώς υπάρχει πρόβλημα με μια ψηφιακή κάρτα η οποία δεν «διαβάζει» όπως χαρακτηριστικά μας είπε την πλευρά της Εύβοιας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κλείσει η γέφυρα».
Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως, «Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε το χρόνο αποκατάστασης μας είπε και ζητά την κατανόηση των πολιτών για τη δυσκολία στις μετακινήσεις».
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr