
Τραυματισμένο γεράκι πεσμένο σε δρόμο της Εύβοιας
Το τραυματισμένο γεράκι παρέλαβε σε ειδικό κουτί υπάλληλος της θηροφυλακής Ψαχνών ΕυβοίαςΕνα τραυματισμένο γεράκι είδαν πολίτες νωρίς το πρωί της Παρασκευής 8 Αυγούστου σε δρόμο της Εύβοιας.
Αμεσως ενημέρωσαν το Δήμαρχο Διρφυων Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά ο οποίος λειτούργησε αστραπιαία και ενημέρωσε το Δασαρχείο και η Θηροφυλακή Ψαχνών.
Το τραυματισμένο γεράκι βρίσκονταν στη μέση του δρόμου επί των οδών Αναξαγόρα και Σικελιανού.
Η ευαισθητοποίηση του Δασαρχείου και της Θηροφυλακής Ψαχνών ήταν άμεση και αποτελεσματική, και έτσι το γεράκι παρελήφθη έγκαιρα σε ειδικό κουτί από τον αρμόδιο υπάλληλο της Θηροφυλακής Ψαχνών κο Γιώργο Μάγειρα που έφτασε αμέσως στο σημείο.
Σε λίγη ώρα θα γίνει η αποστολή του στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον σύλλογο προστασίας άγριας ζωής «anima», όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί η νοσηλεία του και η περίθαλψή του.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr