Συνελήφθη ο αδελφός διάσημης παρουσιάστριας ύστερα από καταδίωξη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο αδελφός διάσημης παρουσιάστριας ύστερα από καταδίωξη

Το περιστατικό στη Νέα Ερυθραία

Στις 03:55 της Κυριακής (17/8) σχηματίστηκε δικογραφία από το Α.Τ. Κηφισιάς σε βάρος του αδελφού της γνωστής παρουσιάστριας για παράβαση του Άρθρου 167 Π.Κ. «Βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων» και του Άρθρου 46 παρ. 7 γ’ του Κ.Ο.Κ., για περιστατικό που είχε συμβεί, λίγο νωρίτερα, κατά τις 02:30, επί της συμβολής των οδών Καρασταμάτη Αλεξάκη και Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Ερυθραία.

Το περιστατικό στη Νέα Ερυθραία

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Κυριακής (17/8), περί ώρα 02:30, ο αδελφός της γνωστής παρουσιάστριας προσπέρασε σε διαχωριστική γραμμή, όπου απαγορεύεται η προσπέραση, σταθμό ασφαλείας του Τ.Δ.Ε.Ε. Κηφισιάς, ο οποίος κινείτο επί της Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος με την συμβολή της οδού Κονίτσης στη Νέα Ερυθραία.

Κατόπιν τούτου, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα για έλεγχο στο εν λόγω αυτοκίνητο, χρώματος μαύρου, με οδηγό όπως διαπιστώθηκε τον αδελφό της πασίγνωστης παρουσιάστριας. Εκείνος, όμως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν ακολούθησε τις νόμιμες εντολές των αστυνομικών με αποτέλεσμα να τον καταδιώξουν έως και την συμβολή των οδών Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου και Καρασταμάτη Αλεξάκη στη Νέα Ερυθραία, όπου και σταθμεύθηκε.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στον έλεγχο και κατά την εξακρίβωση της ιδιότητας του ενός αστυνομικού, υποδεικνύοντας το υπηρεσιακό δελτίο ταυτότητάς του, ο αδελφός της παρουσιάστριας τον έπιασε και άρχισε να τον σπρώχνει φωνάζοντάς του. Κλήθηκαν ενισχύσεις στο σημείο και ακινητοποιήθηκε. Επίσης, κλήθηκε το Τροχαίο Τμήμα Κηφισιάς και έτσι διαπιστώθηκαν οι προαναφερόμενες παραβάσεις. Οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας και αφέθηκε ελεύθερος.

IEIDISEIS

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr