
Στο νέο Δ. Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας, Ευβοιώτης επιχειρηματίας
Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Β.Σ.Ε. για την περίοδο 2025 - 2027Την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2025 ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας πραγματοποίησε στη Χαλκίδα την 43ηΕτήσια Τακτική Γενική Συνέλευσή του, η οποία είχεεκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα. Κατά τη Γενική Συνέλευση του ΣΒΣΕ πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο στη συνέχεια συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Πάνος Λώλος (ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ), Α΄Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Καρναχωρίτης (ΕΠΑΛΜΕ ΑΕ), Β΄Αντιπρόεδρος: Σπήλιος Μανιάς (ΑΛΟΥΜΑΝ ΑΒΕΕ), Γ΄Αντιπρόεδρος: Ανούς Τζιρακιάν (EUROPA PROFILΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ.), Γενικός Γραμματέας: ΑνδρέαςΛουκάτος (Διοίκηση και Διαχείριση ΒΙΠΕ Θίσβης ΒοιωτίαςΑΕ και Εταιρεία Ανάπτυξης και Διαχείρισης ΕΠ Οινοφύτων), Ταμίας: Βασιλική Ωρολογοπούλου (ΑΡΜΟΣΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΕ) και μέλη: Μαρία Γλυνού(ΜΑΪΛΗΣ Μ.Ι. ΑΕΒΕ), Βασίλης Έξαρχος (DUNAPACKPACKAGING ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ), Δημήτρης Καββαδάς(ΚΑΠΑΧΗΜ ΑΒΕΕ), Δημήτρης Καρράς (ALUMINCOAE), Δημήτρης Κοίλιαρης (SABO AΒΕΕ), ΧαράλαμποςΚουρής (ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ / LAFARGE), Ερρίκος–ΛάζαροςΛυμπερόπουλος (Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.), ΙωάννηςΝτεληδήμος (INTERTRADE HELLAS ΑΒΕΕ), ΑντώνηςΞενιός (EDF RENEWABLES HELLAS AE), ΒέραΠαγκουλάκη (ΣΥΜΕΤΑΛ ΑΕ.), Μάνος Φουντούκης(ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Α.Ε.), Αλέξανδρος Ψηλός (Ανώνυμος Εταιρεία Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ) και ΒίκυΜακρυγιάννη (εκ μέρους του ΣΕΒ).
Αναπληρωματικά Μέλη: Α’ Αναπληρωματικό μέλος:Τζώρτζια Ταούση–Κοτρώνη (ΚΟΤΡΩΝΗΣ PACKAGINGAE), Β’ Αναπληρωματικό μέλος: Ζήσης Κουλαξίδης(KERAKOLL HELLAS ΕΠΕ), Γ’ Αναπληρωματικό μέλος: Άρτεμις Ασούτη (Σωληνουργεία Κορίνθου ΑΕΒΕ) και Δ’ Αναπληρωματικό μέλος: Δήμητρα Κόλλια(ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ).
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΒΣΕ είναι ανανεωμένο κατά 31,5% ενώ αποτελείται πλέον κατά 26% από γυναίκες.
Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ο ΣΒΣΕ συνεχίζει δυναμικά την πορεία του, με στόχο την ενίσχυση της βιομηχανικής δραστηριότητας στη Στερεά Ελλάδα και τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού, εξωστρεφούς και βιώσιμου παραγωγικού περιβάλλοντος. Δίνοντας έμφαση στην καινοτομία, τη συνεργασία και την ανάπτυξη νέων επενδύσεων, ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις επιχειρήσεις-μέλη του και να συμβάλλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση πολιτικών που προάγουν την ανάπτυξη της περιφέρειας και της ελληνικής οικονομίας συνολικά.
Λίγα λόγια για τον ΣΒΣΕ
Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ) ιδρύθηκε με σκοπό να εκπροσωπεί τις βιομηχανίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Η αποστολή του περιλαμβάνει την προστασία και ανάδειξη των συμφερόντων των μελών του, την προώθηση της επιχειρηματικότητας και της ελληνικής μεταποίησης, καθώς και τη συνεργασία με άλλους Συνδέσμους και φορείς. Παράλληλα, ο ΣΒΣΕ συμβάλλει στην επίλυση θεμάτων μέσω διαβούλευσης με την Πολιτεία και ενισχύει την ιδέα της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας. Στόχος του είναι η οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της Περιφέρειας, με ιδιαίτερη έμφαση στην περιβαλλοντική προστασία και την ανάπτυξη νέων θέσεων εργασίας στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr