Έκτακτη διακοπή νερού τώρα σε περιοχή της Χαλκίδας
Ειδησεις ευβοια

Έκτακτη διακοπή νερού τώρα σε περιοχή της Χαλκίδας

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Χαλκιδέων

Διακοπή νερού αυτή την ώρα σε περιοχή της Χαλκίδας.

Η ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Χαλκιδέων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης Χαλκίδας – Δευαχ σας ενημερώνει πως λόγω έκτακτης βλάβης σε αγωγό ύδρευσης, θα παρουσιαστεί διακοπή υδροδότησης στην περιοχή των Δύο Δέντρων και της ΔΕΗ για διάστημα περίπου τριών ωρών (έως περίπου τις 13.30μμ).
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Νερό… προσέχουμε για να έχουμε

Διακοπές στην Εύβοια

01 – Εξοικονόμηση νερού στην κουζίνα

Πλύσιμο πιάτων και λαχανικών

  • Χρησιμοποιείτε το πλυντήριο πιάτων όταν είναι γεμάτο και ρυθμίστε το στο πιο οικονομικό πρόγραμμα
  • Αν δεν έχετε πλυντήριο πιάτων, κλείνετε τη βρύση όση ώρα σαπουνίζετε τα πιάτα. Έτσι εξοικονομείτε περίπου 10 λίτρα νερού το λεπτό.
  • Κατά το πλύσιμο των πιάτων με το χέρι, γεμίστε το νεροχύτη ή μια λεκάνη με νερό και το ανάλογο απορρυπαντικό. Ξεβγάλετε γρήγορα με χαμηλή ροή. Για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση νερού, χρησιμοποιήστε τον ένα νεροχύτη για το πλύσιμο των πιάτων και τον άλλον για το ξέβγαλμα.
  • Σκουπίζετε τα πιάτα αντί να τα ξεπλένετε με νερό, πριν τα τοποθετήσετε στο πλυντήριο πιάτων.
  • Ξεπλένετε τα φρούτα και τα λαχανικά σε μια λεκάνη με νερό (αντί να αφήνετε το νερό να τρέχει από τη βρύση) που μετά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ποτίσετε τα λουλούδια σας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr