Συνάντηση Βασίλη Κικίλια με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλάτ
Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον προπονητή του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλάτ.
Βασίλης Κικίλιας-<<Με πολλή συγκίνηση υποδεχθήκαμε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας, τον προπονητή του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλάτ.
Με τη δημοσιοποίηση της προσωπικής του περιπέτειας υγείας, ενέπνευσε όλον τον κόσμο και έδειξε ότι έχει δύναμη, κουράγιο, αλλά και μεγαλείο ψυχής.
Είναι παράδειγμα για όλους τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας για το θάρρος του και την αισιοδοξία με την οποία αντιμετωπίζει το μέλλον του.
Άλλωστε, όπως είπε ο ίδιος, «είναι ευθύνη μου να αποτελέσω παράδειγμα για όλους, να συνεχίσουν τη ζωή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ποτέ, ποτέ, μα ποτέ, να μην παραδίδονται και να μην εγκαταλείπουν».
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr