Εύβοια: Τα συγκινητικά λόγια βουλευτή για το έργο του αειμνήστου δημάρχου Γ. Ψαθά
Η βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, επισκέφθηκε τις γιορτινές ημέρες τις κοινωνικές δομές του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.
Τις κοινωνικές δομές του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων επισκέφθηκε τις ημέρες των εορτών η βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, συνοδευόμενη από την Αντιδήμαρχο Υγείας κ. Σοφία Αφένδρα.
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου, καθώς και το Κέντρο Κοινότητας όπου στεγάζονται οι κοινωνικές υπηρεσίες, προκειμένου να ενημερωθούν για το έργο που επιτελείται και να ανταλλάξουν ευχές με παιδιά, οικογένειες και εργαζομένους.
Εγκώμια για τους εργαζόμενους
Σε σχετική ανάρτησή της, η κ. Καραμπατσώλη τόνισε ότι τα χαμόγελα των παιδιών, η ζεστασιά και η αγάπη που εισέπραξαν αποτέλεσαν το πιο ουσιαστικό μήνυμα των ημερών, υπογραμμίζοντας τη σημασία της καθημερινής προσφοράς των κοινωνικών δομών. Παράλληλα, εξήρε την αφοσίωση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης των εργαζομένων, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα κάθε παιδί και κάθε οικογένεια.
Για τον θάνατο του Γιώργου Ψαθά
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην απώλεια του Δημάρχου Γιώργου Ψαθά, ο οποίος, όπως επισημάνθηκε, υπήρξε πρωτεργάτης και σταθερός υποστηρικτής των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη και την ευθύνη συνέχισης του έργου του με τις ίδιες αξίες.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr