Με λιγμούς η έναρξη του «Καλημέρα Ελλάδα» για τον Γιώργο Παπαδάκη – Βίντεο
Καλημέρα Ελλάδα: Με ένα μεγάλο αντίο στον Γιώργο Παπαδάκη ξεκίνησε η εκπομπή
Με βαρύ κλίμα συγκίνησης ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, αποχαιρετώντας τον άνθρωπο που τη σημάδεψε όσο κανένας άλλος. Ο Γιώργος Παπαδάκης, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 4 Ιανουαρίου, υπήρξε ο θεμελιωτής της πρωινής ενημερωτικής ζώνης στην ελληνική τηλεόραση, συνδέοντας άρρηκτα το όνομά του με την ιστορική εκπομπή.
Στην έναρξη της εκπομπής, ο Παναγιώτης Στάθηςδεν έκρυψε τη συγκίνησή του, δηλώνοντας πως ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα βρισκόταν στη θέση αυτή για να αποχαιρετήσει τον Γιώργο Παπαδάκη:
“Θεωρώ αδιανόητο πως ήρθε η στιγμή για να αποχαιρετήσω τον Παπαδάκη από τον αέρα της εκπομπής, είναι ολόκληρη ιστορία αυτός ο άνθρωπος, ανήκει στον αστερισμό του μύθου της ελληνικής δημοσιογραφίας. Πάντα θα μας συντροφεύει για αυτό που ήταν”, είπε μεταξύ άλλων.
Στο ίδιο φορτισμένο κλίμα, η Άννα Λιβαθυνούμίλησε για τον δημοσιογράφο που καθιέρωσε την πρωινή ενημέρωση και για τον δάσκαλο που τους δίδαξε με πάθος τι σημαίνει ευθύνη και αγάπη για τη δουλειά.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η παρέμβαση της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, Άννυς Ζιώγα, η οποία εμφανίστηκε από την αίθουσα σύνταξης, βουρκωμένη. Μίλησε για μια συνεργασία ζωής, τονίζοντας πως μετά από τόσα χρόνια ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν οικογένεια. «Ήταν απαιτητικός, αλλά βαθιά δίκαιος. Έμπαινε πάντα μπροστά και πλήρωνε το κόστος», ανέφερε, προσθέτοντας πως με την απώλειά του κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr