Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τους πεσόντες στο Μακρυμάλλη

Εύβοια: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τους πεσόντες στο Μακρυμάλλη

Επιμνημόσυνη δέηση Πεσόντων Μακρυμάλλης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του evima.gr στην Google

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας, τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 18/1 στον οικισμό Μακρυμάλλη  του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες κατά τη γερμανική κατοχή.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η τοπική ηγεσία και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, υπογραμμίζοντας τη σημασία της διατήρησης της ιστορικής μνήμης για την Εύβοια.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων:

* Ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων, **Αντώνης Σπυρόπουλος**.
* Ο Αντιπεριφερειάρχης, **Δημήτρης Βουρδάνος**.
* Οι Αντιδήμαρχοι: **Αφένδρα Σοφία**, **Δήμος Βαλαής**, **Παναγιώτης Ματράκας** και **Δημήτρης Γιαννούτσος**.
* Η Εντεταλμένη Σύμβουλος για τη διασύνδεση με το ΕΚΠΑ, **Ευαγγελία Σακκή-Καραμούζη**.
* Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: **Ιωάννα Μαντζώρου**, **Κατερίνα Ταύρη** και **Κωνσταντίνα Γεροδήμου**.
* Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, οι κ.κ. **Γιάννης Μπουροδήμος** και **Ανδρέας Κουλοχέρης**.

Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ψαχνών, **Μιχάλη Καλαβρή**, ο οποίος μερίμνησε για τη δωρεάν μεταφορά της **Φιλαρμονικής του Δήμου**, η οποία έντυσε μουσικά την τελετή με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια.

Στην τελετή συμμετείχαν επίσης Εκπροσωποι της ΕΜΟΔΕ και του ΣΕΔΔΔ Ψαχνών  και μέλη του **Συλλόγου Μακρυμάλλη**.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr