Ηράκλειο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 27χρονη και «καρφώθηκε» σε βιτρίνα καταστήματος
To τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε κεντρικό δρόμο της πόλης του Ηρακλείου.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στη 1:00 τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο του Ηρακλείου, στην οδό Έβανς.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στην περιοχή εξετράπη της πορείας του, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και κατέληξε στη βιτρίνα γνωστού καταστήματος.
Κατά την ανεξέλεγκτη πορεία του, το όχημα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης παρέσυρε μια 27χρονη κοπέλα, η οποία τραυματίστηκε στο ισχίο
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την τραυματία και τη μετέφερε στο εφημερεύον Βενιζέλειο Νοσοκομείο για την παροχή της απαραίτητης ιατρικής φροντίδας.
Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της Τροχαίας Ηρακλείου, που διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr