ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός: Εκτάκτως στις ΗΠΑ ο Ναν

Παναθηναϊκός: Εκτάκτως στις ΗΠΑ ο Ναν

Παναθηναϊκός: Ο Ναν μεταβαίνει εκτάκτως στις ΗΠΑ

Ο MVP της Euroleague για τη σεζόν 2023/204, Κέντρικ Ναν, ζήτησε και έλαβε ειδική άδεια από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ώστε να παρευρεθεί στην κηδεία της αγαπημένης του γιαγιάς.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ των «πρασίνων« βιώνει μια δύσκολη προσωπική στιγμή και ολόκληρος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του. Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, οι συμπαίκτες του και όλα τα μέλη του συλλόγου εξέφρασαν από την πρώτη στιγμή τη στήριξή τους στον Ναν, δείχνοντας για ακόμη μία φορά το… ανθρώπινο πρόσωπο του κλαμπ.

Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού εξέφρασε τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον Αμερικανό άσο και στέκεται δίπλα στον ίδιο και τους οικείους του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Παρά το ξαφνικό του ταξίδι στις ΗΠΑ, ο Ναν αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμα υπολογίζεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση της Πέμπτης (19/3).

Στόχος του, άλλωστε, δεν είναι άλλος από το να τεθεί στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης της 32ης αγωνιστικής της Euroleague που ακολουθεί με τον Ερυθρό Αστέρα, το βράδυ της Παρασκευής (20/3).
Πηγή: antenna.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr