Ειδησεις ευβοια

Τρόμος σε περιοχή της Εύβοιας: Άνδρας βανδαλίζει εκκλησίες – Φοβούνται οι κάτοικοι

Τρόμος σε περιοχή της Εύβοιας: Άνδρας βανδαλίζει εκκλησίες – Φοβούνται οι κάτοικοι

Η κατάσταση έχει σημάνει συναγερμό στους κατοίκους , που ζητούν άμεση παρέμβαση των αρχών.

Στην ορεινή Σέττα επικρατεί αναστάτωση και φόβος, καθώς ένας 60χρονος άνδρας προκαλεί σοβαρά προβλήματα ασφάλειας στην τοπική κοινότητα.

Ο άνδρας, που σύμφωνα με κατοίκους φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχικές διαταραχές, έχει βανδαλίσει δύο εκκλησίες του χωριού, τον Άγιο Κωνσταντίνο στην Κάτω Σέττα και την Αγία Παρασκευή στην Άνω Σέττα, γράφοντας αντιχριστιανικά συνθήματα σε τοίχους και εσωτερικούς χώρους.

Εκτός από τους βανδαλισμούς, οι κάτοικοι αναφέρουν ότι ο άνδρας βρίζει και εκφοβίζει τους κατοίκους και πυροβολεί στον αέρα με κυνηγετικό όπλο, γεγονός που έχει αυξήσει σημαντικά την ανησυχία για την ασφάλεια στην περιοχή.

Οι τοπικές αρχές έχουν ενημερωθεί για τα περιστατικά και η Αστυνομία καλείται να παρέμβει άμεσα, καθώς υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των κατοίκων, που καλούνται να παραμείνουν σε εγρήγορση και να αποφύγουν οποιαδήποτε αντιπαράθεση με τον άνδρα.

Δείτε αποκλειστικές εικόνες του evima.gr από τις δύο εκκλησίες που έχει βανδαλίσει και σημεία του χωριού που έγραψε αντιχριστιανικά συνθήματα

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr