«Προβλήματα» για τον Τζεφ Μπέζος: Το γιοτ του είναι πολύ μεγάλο για το λιμάνι – Χρησιμοποίησε ελικόπτερο και υποβρύχιο
Με... προβλήματα κυλάνε οι διακοπές του Τζεφ Μπέζος, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις το γιοτ του είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορεί να μπει σε συγκεκριμένα τουριστικά λιμάνια.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κόστα Ρίκα, που ήταν ο τελευταίος προορισμός του ιδρυτή της Amazon, όπου το τεράστιο γιοτ του μήκους περίπου 127 μέτρων και αξίας 500 εκατ. δολαρίων δεν μπόρεσε να φτάσει στην Μαρίνα Παπαγάγιο, καθώς το μέγιστο μήκος των σκαφών που μπορούν να το προσεγγίσουν είναι 76 μέτρα.
Η λύση του προβλήματος ήρθε με ένα ιδιωτικό τζετ και ένα ελικόπτερο
Πάντως, ο Τζεφ Μπέζος βρήκε τρόπο για να φτάσει στο διάσημο γιοτ του Koru, επιστρατεύοντας ένα ιδιωτικό τζετ και ένα υποβρύχιο.
View this post on Instagram
Ειδικότερα, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon χρησιμοποίησε ένα Gulfstream G650ER για να φτάσει στο διεθνές αεροδρόμιο Daniel Oduber. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα ελικόπτερο, προκειμένου να φτάσει στο γιοτ του, με το οποίο θέλησε να μετακινηθεί σε διάφορα νησιά στην Κόστα Ρίκα.
Διακοπές με ένα υποβρύχιο
Βέβαια, ο Τζεφ Μπέζος δεν έμεινε στο ιδιωτικό τζετ και το ελικόπτερο, χρησιμοποιώντας ακόμη ένα σκάφος που δεν έχουν πολλοί.
Πιο συγκεκριμένα, για τις πολυτελείς του εξερευνήσεις στην περιοχή ο ιδρυτής της Amazon επιστράτευσε και ένα ιδιωτικό υποβρύχιο.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr