Θλίψη στην Εύβοια: Έφυγε από τη ζωή γνωστός συμβολαιογράφος
Έφυγε από τη ζωή ο συμβολαιογράφος Βασίλης Παππάς
Θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας η είδηση του θανάτου του συνταξιούχου συμβολαιογράφου Βασίλη Παππά, ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών το λειτούργημά του με συνέπεια και επαγγελματισμό.
Για πολλά χρόνια διατηρούσε συμβολαιογραφείο στη Χαλκίδα, το αρχείο του οποίου συνεχίζει σήμερα η κόρη του, Ελίνα Παππά, επίσης συμβολαιογράφος.
Η σύζυγός του, Ελένη, είναι συνταξιούχος δικαστικός υπάλληλος, ενώ ο γιος του Σπύρος είναι αρχιτέκτονας και είναι παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Δέσποινα Σπανού. Ο δεύτερος γιος του είναι ο Διονύσης.
Η απώλειά του βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους αλλά και ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ιδιαίτερα συγκινημένη είναι και η κοινωνία του Αυλωναρίου, του χωριού από το οποίο καταγόταν και το οποίο έχει βυθιστεί στο πένθος από την είδηση του θανάτου του.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου και ώρα 11:00 το πρωί, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδας. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 10:30 π.μ.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr