Τροχαίο στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε πολυκατοικία – Ζημιές σε αγωγό ύδρευσης
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Χαλκίδα, όταν Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε πολυκατοικία, προκαλώντας ζημιές και διαρροή νερού
Τροχαίο στη Χαλκίδα: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε πολυκατοικία – Ζημιές σε αγωγό ύδρευσης
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Χαλκίδα, όταν Ι.Χ. επιβατικό όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε πολυκατοικία επί της οδού Φαρμακίδου.
Το ατύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 23:00, υπό συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να κινηθεί ανεξέλεγκτα και να καταλήξει με σφοδρότητα στον ισόγειο χώρο παρακείμενης πολυκατοικίας.
Η ισχυρή πρόσκρουση αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους ακούγοντας τον εκκωφαντικό θόρυβο.
Παρά τη σφοδρότητα του ατυχήματος, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.
Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές, ενώ υπέστη βλάβη και κεντρικός αγωγός ύδρευσης, με αποτέλεσμα να σημειωθεί έντονη διαρροή νερού στο σημείο, δημιουργώντας προβλήματα τόσο στο πεζοδρόμιο όσο και στο οδόστρωμα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Τροχαίας για την καταγραφή του περιστατικού και τη λήψη των απαραίτητων μέτρων, ενώ συνεργείο της υπηρεσίας ύδρευσης προχώρησε στις απαιτούμενες εργασίες για την αποκατάσταση της ζημιάς στο δίκτυο.
Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr