Ειδησεις ευβοια

Συναγερμός στην Εύβοια: Δύο φωτιές ξέσπασαν ταυτόχρονα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Συναγερμός στην Εύβοια: Δύο φωτιές ξέσπασαν ταυτόχρονα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Νέα Αρτάκη: Δύο εστίες φωτιάς κοντά στο ΚΤΕΟ – Άμεση κινητοποίηση Πυροσβεστικής και εθελοντών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του evima.gr στην Google

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά τις 21:00, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας, όταν εκδηλώθηκαν δύο πυρκαγιές σε ξερά χόρτα στην περιοχή του ΚΤΕΟ, στη Νέα Αρτάκη, κοντά στο εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων.

Οι δύο εστίες φωτιάς εντοπίστηκαν σε απόσταση περίπου 200 μέτρων μεταξύ τους, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα και προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, καθώς και εθελοντές του ΣΕΔΔΔ Ψαχνών, οι οποίοι συνέδραμαν στην επιχείρηση κατάσβεσης.

Χάρη στην άμεση και αποτελεσματική επέμβαση πυροσβεστών και εθελοντών, οι δύο πυρκαγιές τέθηκαν γρήγορα υπό πλήρη έλεγχο, προτού επεκταθούν και απειλήσουν γειτονικές εκτάσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο εστίες ενδέχεται να προκλήθηκαν από κολώνες της ΔΕΗ. Τα ακριβή αίτια διερευνώνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr