Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός 33χρονος μετά από σύγκρουση της μηχανής του με απορριμματοφόρο
Xανιά: Νεκρός 33χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας μετά από σύγκρουση της μηχανής του με απορριμματοφόρο
Συγκλονίζει το νέο τροχαίο που καταγράφηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο Πιθάρι.
Ο άτυχος νέος κατευθυνόταν προς τη δουλειά του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, συγκρούστηκε με απορριμματοφόρο του δήμου Πλατανιά.
Ανακοίνωση για το τραγικό συμβάν εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας το οποίο αναφέρει:
Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2026 και ώρα 06:45, ο Ανθυποσμηναγός (ΜΤ) Ι. Μ., 33 ετών, που υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Δυστυχώς η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα ο 32χρονος λίγο μετά να αφήσει την τελευταία του πνοή.
Πηγή: zarpanews.gr
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr