Σισμανόγλειο: Προσαγωγή ατόμου για τη φωτιά που ξεκίνησε από κρεβάτι του θαλάμου 8
Το συγκεκριμένο άτομο έφυγε στη συνέχεια από το θάλαμο ενώ η φωτιά επεκτεινόταν και ξεκινούσε επιχείρηση εκκένωσης των ασθενών μέσα σε μεγάλο θερμικό φορτίο και αποπνικτική ατμόσφαιρα.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας τον ύποπτο, για την φωτιά στο «Σισμανόγλειο» νοσοκομείο. «Ατυχία – προϊόν προφανούς εγκληματικής ενέργειας- που μένει να αποδειχτεί πώς ακριβώς συνέβη», χαρακτήρισε το περιστατικό ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο αστυνομικοί αναζητούσαν απότα ξηερώματα ασθενή ο οποίος βρισκόταν στο μεσαίο κρεβάτι του θαλάμου 8 της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του Σισμανόγλειου, από όπου φέρεται να ξεκίνησε η φωτιά.
Φέρεται μάλιστα να είπε στους νοσηλευτές και στους αστυνομικούς, ότι ο ίδιος προκάλεσε τη φωτιά γιατί είδε κάποιο όνειρο, ενώ υπό διερεύνηση παραμένει το πώς έβαλε την φωτιά.
Το συγκεκριμένο άτομο έφυγε στη συνέχεια από το θάλαμο ενώ η φωτιά επεκτεινόταν και ξεκινούσε επιχείρηση εκκένωσης των ασθενών μέσα σε μεγάλο θερμικό φορτίο και αποπνικτική ατμόσφαιρα.
FOTO- ertnews.gr
Ο Υπουργός Υγείας επιβεβαίωσε ότι 83χρονη πέθανε από ανακοπή, αναφέροντας ότι το περιστατικό δεν σχετίζεται ούτε με την πυρκαγιά ούτε με την επιχείρηση εκκένωσης.
Πηγή: ertnews.gr
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr