Τέλος το Champions League για τους Πειραιώτες – Ναϊμέγκεν – Ολυμπιακός 2-1
Ναϊμέγκεν – Ολυμπιακός 2-1: «Λύγισαν» με 10 παίκτες στην παράταση και αποκλείστηκαν από το Champions League οι Πειραιώτες
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στην έδρα της Ναϊμέγκεν, στον αγώνα ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά ένα μπλακ άουτ λίγων λεπτών και η αποβολή του Κώστα Φορτούνη, έφεραν την ανατροπή του σκορ στην παράταση και την ήττα με 2-1, που τον οδηγεί στα πλέι οφ του Europa League.
Χάρη σε γκολ του Ελ Κααμπί στο 46′, ο Ολυμπιακός βρήκε προβάδισμα πρόκρισης στο δεύτερο παιχνίδι με τη Ναϊμέγκεν στα προκριματικά του Champions League, αλλά οι Ολλανδοί ισοφάρισαν με τον Λίνσεν στο 70′ και εκμεταλλεύτηκαν την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Φορτούνη στο 80′ για να φθάσουν στη νίκη και την πρόκριση.
Η Ναϊμέγκεν είχε ένα ακυρωμένο γκολ στις καθυστερήσεις με τον Σέρχαους, αλλά βρήκε τελικά το πολυπόθητο γκολ με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Εμρέ Μορ στο 5ο λεπτό της παράτασης, για να ολοκληρώσει την ανατροπή και να πάρει το “εισιτήριο” για τα πλέι οφ του Champions League, ρίχνοντας τους Πειραιώτες στο Europa League.
Πηγή: newsit.gr
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr