Ειδησεις ευβοια

Εύβοια τόπος μαγικός! Σε ποιες παραλίες εμφανίστηκαν κύκνοι

Εύβοια τόπος μαγικός! Σε ποιες παραλίες εμφανίστηκαν κύκνοι

Κύκνοι έκαναν την εμφάνισή τους στις παραλίες της Βόρειας Εύβοιας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του evima.gr στην Google

Ένα ξεχωριστό θέαμα αντίκρισαν λουόμενοι στις παραλίες της Βόρειας Εύβοιας, όταν δύο κύκνοι εμφανίστηκαν κοντά στην ακτή.

Εντυπωσιακή παρουσία στο Πόρτο Πεύκο

Τα πανέμορφα πτηνά εντοπίστηκαν στην παραλία Πόρτο Πεύκο, προκαλώντας την έκπληξη και το ενδιαφέρον των λουόμενων που βρίσκονταν εκεί.

Η παρουσία των κύκνων αποτέλεσε ένα όμορφο και ασυνήθιστο στιγμιότυπο μέσα στο καλοκαιρινό τοπίο, καθώς τα πουλιά κινήθηκαν κοντά στη θάλασσα.

Κύκνοι και στα Γιάλτρα

Αντίστοιχη εικόνα καταγράφηκε και στην περιοχή των Γιάλτρων, όπου επίσης εμφανίστηκαν κύκνοι μπροστά στους λουόμενους.

Οι εικόνες από την παρουσία τους στις παραλίες της Βόρειας Εύβοιας εντυπωσίασαν όσους είχαν την ευκαιρία να τους δουν από κοντά, προσφέροντας ένα διαφορετικό θέαμα στους επισκέπτες της περιοχής.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr