Τον «έφαγαν» τα κουνούπια στις διακοπές – Ζήτησε αποζημίωση από το ξενοδοχείο
Βρετανός ζήτησε αποζημίωση από ξενοδοχείο για τσιμπήματα κουνουπιών.
Ένα ασυνήθιστο περιστατικό καταγράφηκε στα Χανιά, όταν Βρετανός επισκέπτης ζήτησε από ξενοδοχείο επιστροφή μέρους ή ακόμη και ολόκληρου του ποσού που είχε καταβάλει για τη διαμονή του, υποστηρίζοντας ότι οι διακοπές του επηρεάστηκαν από τσιμπήματα κουνουπιών.
Το περιστατικό συνέβη περίπου έναν μήνα πριν και, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης Κυριάκος Κώτσογλου, ο τουρίστας αποχώρησε από το κατάλυμα και στη συνέχεια απέστειλε φωτογραφία με το πόδι του, στο οποίο υπήρχαν πολλά τσιμπήματα.
Μαζί με τη φωτογραφία, ζήτησε να εξεταστεί το ενδεχόμενο επιστροφής χρημάτων για τη διαμονή του, καθώς, όπως υποστήριξε, η κατάσταση επηρέασε σημαντικά την ψυχολογία του και του χάλασε τις διακοπές.
Παράλληλα, ζήτησε να πραγματοποιηθεί έλεγχος από πιστοποιημένη υγειονομική εταιρεία στο δωμάτιο όπου διέμενε, αλλά και στο στρώμα του κρεβατιού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε κάποια αιτία που θα μπορούσε να δικαιολογεί τα τσιμπήματα. Μάλιστα, ζήτησε να ενημερωθεί και για τα αποτελέσματα του ελέγχου.
Εξετάστηκε άμεσα η καταγγελία
Το αίτημα του επισκέπτη αντιμετωπίστηκε από την Περιφέρεια Κρήτης, με τον κ. Κώτσογλου να τονίζει πως κάθε παράπονο τουριστών πρέπει να εξετάζεται με σοβαρότητα και σεβασμό, ανεξάρτητα από το αν τελικά αποδειχθεί βάσιμο.
Μετά τον σχετικό έλεγχο, η αρμόδια εταιρεία παρείχε έγγραφη ενημέρωση ότι δεν εντοπίστηκε κάποιο πρόβλημα στο δωμάτιο όπου είχε διαμείνει ο Βρετανός.
Ακολούθησε επικοινωνία με τον επισκέπτη, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Κώτσογλου, αποδέχθηκε την ενημέρωση και δήλωσε πως θεωρεί το ζήτημα λήξαν.
Μάλιστα, παρά την περιπέτεια που περιέγραψε, φέρεται να είπε πως σκοπεύει να επιστρέψει στην Κρήτη και την επόμενη χρονιά για τις διακοπές του.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr