Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Συνέλαβαν 35χρονο σε γνωστή παραλία – Τι συνέβη

Εύβοια: Συνέλαβαν 35χρονο σε γνωστή παραλία – Τι συνέβη

Εύβοια: Πήγε για αχινούς και μπλέχτηκε με το Λιμενικό – Τον έπιασαν με 200!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του evima.gr στην Google

Στον εντοπισμό ενός 35χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος είχε αλιεύσει παράνομα 200 αχινούς στην παραλία Λουκισίων, προχώρησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, κατά τη διάρκεια πρωινών ελέγχων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των λιμενικών αρχών, ο 35χρονος εντοπίστηκε να έχει αλιεύσει συνολικά 200 αχινούς, αριθμό που υπερβαίνει κατά πολύ το επιτρεπόμενο ημερήσιο όριο των 30 τεμαχίων.

Μάλιστα, η αλιεία πραγματοποιήθηκε και σε χρονική περίοδο κατά την οποία απαγορεύεται η συγκεκριμένη δραστηριότητα, γεγονός που συνιστά επιπλέον παράβαση της αλιευτικής νομοθεσίας.

Τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας προχώρησαν στην κατάσχεση ολόκληρης της ποσότητας των αχινών, οι οποίοι στη συνέχεια επαναποντίστηκαν στη θάλασσα.

Παράλληλα, σε βάρος του 35χρονου κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Οι έλεγχοι των λιμενικών αρχών αποσκοπούν στην αντιμετώπιση της παράνομης αλιείας και στην προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος.

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

Τις πρωινές ώρες χθες, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, εντοπίστηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Χαλκίδας στη παραλία «ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ», ένας 35χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Αλβανίας), να έχει αλιεύσει διακόσια (200) τεμάχια του είδους «ΑΧΙΝΟΣ», υπερβαίνοντας το επιτρεπόμενο όριο των τριάντα (30) τεμαχίων ανά ημέρα καθώς και σε απαγορευμένη χρονική περίοδο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα αλιευμάτων και επαναποντίστηκε στη θάλασσα, ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr