Εύβοια: Δημοσιογράφος άφησε τη μετάδοση αγώνα και το έριξε στον χορό με 80s! Βίντεο
Εύβοια: Ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος που έκλεψε την παράσταση με τις χορευτικές του φιγούρες!
Μια απολαυστική και άκρως χιουμοριστική στιγμή εκτυλίχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, με πρωταγωνιστή τον γνωστό και αγαπητό αθλητικό δημοσιογράφο της Εύβοιας, Απόστολο Αβερκιάδη!
Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας για τη μετάδοση της αναμέτρησης ανάμεσα στον Α.Ο. Χαλκίς και την Α.Ε. Ιστιαίας.
Ωστόσο, φαίνεται πως η μουσική είχε άλλα σχέδια για τον αγαπημένο Αποστόλη!
Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των δύο ομάδων, από τα μεγάφωνα του σταδίου άρχισαν να ακούγονται αγαπημένες επιτυχίες της δεκαετίας του ’80, οι οποίες δεν άφησαν ασυγκίνητο τον γνωστό δημοσιογράφο.
Ο Αποστόλης δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον ρυθμό! Άφησε για λίγο στην άκρη τις δημοσιογραφικές του υποχρεώσεις, έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τη μετάδοση και άρχισε να χορεύει, κλέβοντας την παράσταση!
Ο φωτογραφικός φακός του evima.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε το απολαυστικό στιγμιότυπο, αποκαλύπτοντας μια ακόμη πλευρά του αγαπημένου αθλητικού συντάκτη.
Γιατί, όπως αποδείχθηκε, ο Αποστόλης Αβερκιάδης δεν διαθέτει μόνο γνώσεις και πάθος για το ευβοϊκό ποδόσφαιρο, αλλά και εξαιρετική διάθεση για χορό!
Και μπορεί οι ποδοσφαιριστές να ετοιμάζονταν για τη σέντρα, όμως ο Αποστόλης είχε ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις… στην πίστα του γηπέδου!
Άλλωστε, όταν ακούγονται οι μεγάλες επιτυχίες των 80s, ακόμη και η αθλητική μετάδοση μπορεί να περιμένει για λίγο!
Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr