Κοινωνική δράση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας για τις γιορτές
Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας και η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, μετά από τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την 20-12-2019, στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Σπερχειάδας και την 21-12-2019, στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Στυλίδας, της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας (σχετ. το από 21-12-2019 Δελτίο Τύπου) συνέχισαν τις προγραμματισμένες δράσεις κοινωνικού – φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Συγκεκριμένα, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Φούρλας, επισκέφθηκαν χθες (23-12-2019) το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Στερεάς Ελλάδος και το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας, όπου προσέφεραν τρόφιμα και είδη καθαριότητας, που συγκέντρωσε το αστυνομικό προσωπικό.
Γίνεται μνεία ότι η επίσκεψη στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Στερεάς Ελλάδος, έγινε παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κκ Συμεών, ο οποίος για ακόμη μία φορά εξήρε το έργο που επιτελεί με συνέπεια η Ελληνική Αστυνομία.
Παρόμοιες κοινωνικές δράσεις πραγματοποίησαν και οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίαςκαι Φωκίδας, όπου ομοίως χθες (23-12-2019)προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά, που συγκέντρωσε το αστυνομικό προσωπικό τους, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη.
Ειδικότερα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Τρικαλίτης, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία αστυνομικών και τον Πρόεδρο τοπικής Συνδικαλιστικής Ενώσεως του Σώματος, παρέδωσαν στο Γηροκομείο Ορθοδόξου Χριστιανικής Ενώσεως Κυριών, στη Θήβα Βοιωτίας, τρόφιμα, καθώς και είδη ένδυσης και καθαριότητας.
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας,Ταξίαρχος Απόστολος Κουφός, προσέφερε τρόφιμα και είδη ένδυσης, σε εκπροσώπους του Συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο εδρεύει στη Χαλκίδα.
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας,Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Κατσιάμπας,παρέδωσε τρόφιμα και είδη ένδυσης, για την ενίσχυση του Παραρτήματος του Πανελληνίου Χριστιανικού Όμιλου Ορθοδόξου Ιεραποστολής, το οποίο εδρεύειστην Ιτέα Φωκίδας.
Τέλος ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος, συνοδευόμενος από την Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ολυμπία Γιαννιώτη, προσέφεραν τρόφιμα και είδη καθαριότητας, για τη ενίσχυση του ΦιλόπτωχουΤαμείου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίας Τριάδος στο Καρπενήσι.
Στελέχη και εκπρόσωποι των ανωτέρω φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων, Συλλόγων και Φορέων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, από την διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας του.
Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα, ειρήνη,καθώς και δημιουργική Νέα Χρονιά, με ατομική καιοικογενειακή υγεία και ευτυχία.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr