Πυροσβεστική: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 1.300 προσλήψεις
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Πυροσβεστική: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 1.300 προσλήψεις

Ξεκίνησε χθες Πέμπτη 02.04.2020 και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 10.04.2020, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 1.300 ιδιωτών ως πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Η διάρκεια της σύμβασης θα ισχύσει έως και την 31ηΟκτωβρίου 2020, με δυνατότητα επαναπρόσληψης έως πέντε συνεχείς αντιπυρικές περιόδους.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορών (courier) στις ταχυδρομικές διευθύνσεις  των ΔΙ.Π.Υ.Ν. ή ΔΙ.Π.Υ. του Παραρτήματος Β΄ της προκήρυξης, με την ένδειξη «ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ».

Βασικές προϋποθέσεις είναι οι υποψήφιοι να είναι κάτοχοι τίτλου σπουδών οποιουδήποτε τύπου Λυκείου και να μην έχουν υπερβεί το 40ο έτος της ηλικίας τους για την ειδικότητα του εργάτη πυρόσβεσης – διάσωσης και το 45ο έτος για την ειδικότητα του οδηγού πυροσβεστικών οχημάτων κατά το χρόνο προκήρυξης του διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος https://www.fireservice.gr .

Επισυνάπτονται η προκήρυξη, η αίτηση και η υπεύθυνη δήλωση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr