ΔΥΠΑ: «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» στις 18 & 19 Μαρτίου
ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΔΥΠΑ: «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» στις 18 & 19 Μαρτίου

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου 2023 θα λάβει χώρα η εκδήλωση της ΔΥΠΑ για θέσεις εργασίας στον τουριστικό κλάδο

Μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» από την Δημόσια Υπηρεσία Απασχολήσης.

 

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση πρόκειται να λάβει χώρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι), από τις 10:00 έως τις 18:00.

 

Ο αριθμός των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου, που θα συμμετάσχουν, έφτασε τις 120, με περισσότερες από 7.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» εντάσσονται πλέον στον σχεδιασμό των δράσεων της ΔΥΠΑ για την αποτελεσματική σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας, με στόχο την κάλυψη των προσφερόμενων θέσεων στον συγκεκριμένο κλάδο, που έχει καταγράψει αυξημένες ανάγκες, καθώς ανακάμπτει δυναμικά, μετά την περίοδο της πανδημίας.

Στο πλαίσιο της διήμερης εκδήλωσης, η ΔΥΠΑ παρέχει τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να έρθουν σε απευθείας επαφή και να συνομιλήσουν, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους ενώ μπορείτε να συμπληρώσετε την δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής ΕΔΩ.

Στις επιχειρήσεις, που θα συμμετέχουν, περιλαμβάνονται ξενοδοχειακές μονάδες, ταξιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εστίασης, επιχειρήσεις εξυπηρέτησης αεροδρομίων κ.ά..

 

Εργαστήρια συμβουλευτικής

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εξειδικευμένοι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ θα πραγματοποιήσουν εργαστήρια (workshops) συμβουλευτικής για τη δημιουργία αποτελεσματικού βιογραφικού, την προετοιμασία επαγγελματικής συνέντευξης και τα μέσα επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι ελεύθερη, κατόπιν επιτόπιας εγγραφής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Σάββατο διοργανώνεται, επίσης, παρουσίαση, με θέμα «Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας στον Τουρισμό», με τη συμμετοχή στελεχών ανθρώπινου δυναμικού (HR) και εκπροσώπων μεγάλων επιχειρήσεων. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Σε ειδικό χώρο (info corner), στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν συμβουλές σχετικά με το βιογραφικό σημείωμα και πληροφορίες για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, όπως και για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο της ΔΥΠΑ κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Για τη ΜΕΜΜΕ, μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr