ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις θέσεις εργασίας στους παιδικούς σταθμούς για το σχολικό έτος 2022–2023

Ξεκίνησε σήμερα Τριτη 19 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη 115 ατόμών με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στους παιδικούς σταθμούς της ΔΥΠΑ
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις θέσεις εργασίας στους παιδικούς σταθμούς για το σχολικό έτος 2022–2023
Ξεκίνησε σήμερα Τριτη 19 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη 115 ατόμών με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στους παιδικούς σταθμούς της ΔΥΠΑ για το σχολικό έτος 2022-2023.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι η επόμενη Πέμπτη 28 Ιουλίου.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apaskholese-sto-demosio-tomea/aitese-proslepses-stous-brephonepiakous-stathmous-tou-oaed μέσω της διαδρομής: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Απασχόληση στο δημόσιο τομέα → Αίτηση πρόσληψης στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ

Τ

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής. Η αίτηση πρέπει απαραίτητα να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Πώς κατανέμονται γεωγραφικά οι 115 θέσεις εργασίας;

36 θέσεις εντός του νομού Αττικής,

7 θέσεις στο νομό Αιτωλοακαρνανίας,

2 θέσεις στο νομό Άρτας,

6 θέσεις στο νομό Αχαΐας,

2 θέσεις στο νομό Δράμας,

2 θέσεις στο νομό Ευρυτανίας,

5 θέσεις στο νομό Ημαθίας,

4 θέσεις στο νομό Θεσσαλονίκης,

5 θέσεις στο νομό Θεσπρωτίας,

4 θέσεις στο νομό Ιωαννίνων,

10 θέσεις στο νομό Καβάλας,

8 θέσεις στο νομό Καρδίτσας,

5 θέσεις στο νομό Λάρισας,

2 θέσεις στο νομό Μεσσηνίας,

7 θέσεις στο νομό Ξάνθης,

4 θέσεις στο νομό Ροδόπης,

3 θέσεις στο νομό Σερρών,

3 θέσεις στο νομό Τρικάλων.

 

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως, σε κάθε περίπτωση, ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Οι ιδιόκτητοι ΒΝΣ ΔΥΠΑ λειτουργούν από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου, από τις 06:45 έως τις 16:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή) και απευθύνονται σε βρέφη-νήπια από 6 μηνών έως 4 ετών. Εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για την αρμονική ψυχοσωματική και εκπαιδευτική ανάπτυξη των παιδιών. Τα κριτήρια επιλογής είναι οικονομικά (με προτεραιότητα τα παιδιά με γονείς χαμηλού εισοδήματος) και κοινωνικά (παιδιά πολύτεκνων, παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών, ορφανά κλπ.).

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ