ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Προσλήψεις εποχικών στο ΔΕΔΔΗΕ Αλιβερίου – Αύριο ολοκληρώνεται η διαδικασία αιτήσεων

Προσλήψεις εποχικών στο ΔΕΔΔΗΕ Αλιβερίου – Αύριο ολοκληρώνεται η διαδικασία αιτήσεων
9 εποχικούς προσλαμβάνει ο ΔΕΔΔΗΕ Αλιβερίου, μέχρι αύριο οι αιτήσεις

Στην πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων προχωράει ο ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή του Αλιβερίου, με τη διαδικασία των αιτήσεων να ολοκληρώνεται αύριο.

Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

Εννέα (9) άτομα ζητάει ο ΔΕΔΔΗΕ για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Μονάδας της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας -Περιοχή Αλιβερίου. Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

ΠΕ Υπάλληλος Γραφείου – 1 θέση

ΤΕ Ηλεκτρολόγος Μηχανικός – 2 θέσεις

ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων – 6 θέσεις

Οι παραπάνω θέσεις εργασίας κατανέμονται στους Δήμους Καρύστου και Κύμης – Αλιβερίου της Εύβοιας, όπως αναλυτικά φαίνεται στην προκήρυξη παρακάτω.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ 1/2022 (Έντυπο ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ ) και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους, είτε ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. / Περιοχή Αλιβερίου, Ν.Κουβαρά 8-10, Τ.Κ.:34500-Αλιβέρι, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης, υπ’ όψιν κας Μελάνη Σταυρούλας (τηλ. επικοινωνίας: 22230-22142 εσωτ.206) είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση s.melani@deddie.gr

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Πέμπτη 14 Απριλίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr