Ήταν όλοι εκεί εκτός ενός
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ήταν όλοι εκεί εκτός ενός

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Π.Ε. Εύβοιας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» Φάνης Σπανός, παρουσίασε την ομάδα της Εύβοιας. Ηχηρή ήταν η απουσία του Βασίλη Καθαροσπόρη, κάτι το οποίο συζητήθηκε στα πηγαδάκια.

Πρόκειται για 27 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους από κάθε περιοχή του Νομού, κάθε επαγγελματικού κλάδου και όλων των ηλικιών.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Φάνης Σπανός, στην ομιλία του αναφέρθηκε σε όλα όσα έχουν επιτευχθεί αυτά τα 4,5 χρόνια στην Εύβοια. Στην αναβάθμιση του οδικού δικτύου, στην ολοκλήρωση του Νοσοκομείου Χαλκίδας, στην εξασφάλιση χρηματοδότησης για τα λιμάνια και τα υδατοδρόμια, στις επενδύσεις για τον πρωτογενή τομέα, στην ενίσχυση του τουρισμού, στην ανάδειξη των ιστορικών πολιτιστικών χώρων και τις πολλές ακόμα παρεμβάσεις της καθημερινότητας.

Ο Φάνης Σπανός παρουσίασε έναν-έναν τους υποψηφίους, οι οποίοι κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού που κατέκλυσε το αμφιθέατρο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr