Δείτε πως γίνεται το καλύτερο Κυριακάτικο πρωινό!
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δείτε πως γίνεται το καλύτερο Κυριακάτικο πρωινό!

  • Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
  • Απλώνουμε τις φέτες του μπέικον σε δύο δόσεις απλώνοντας τη μία φέτα δίπλα στην άλλη. Ψήνουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  • Αφαιρούμε τις φέτες από το τηγάνι και βάζουμε σε ένα πιάτο μέχρι να τις χρειαστούμε.
  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο.
  • Ζεσταίνουμε το βούτυρο στο ίδιο τηγάνι.
  • Με ένα στρογγυλό κουπάτ 5εκ κόβουμε το κέντρο του ψωμιού και δίνουμε χρώμα στις φέτες του ψωμιού για 1 λεπτό από κάθε πλευρά.
  • Βάζουμε 2 φέτες μπέικον πάνω από κάθε φέτα και σπάμε ένα αυγό ορτυκιού στο κέντρο κάθε φέτας ψωμιού.
  • Ψήνουμε για 1 λεπτό ακόμα μέχρι να σφίξει το αυγό.
  • Με μια σπάτουλα αφαιρούμε τη κάθε φέτα ψωμιού από το τηγάνι και σερβίρουμε σε πιάτο.
  • Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα, μαϊντανό, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
  • Σερβίρουμε με τη ρόκα.

Πηγή-https://akispetretzikis.com

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr