Ευχαριστήρια επιστολή του πρώην προέδρου του Πολιτιστικού & Επιμορφωτικού Συλλόγου Θεολόγου Ευβοίας

Έχοντας ως βασικό κριτήριο την ΑΓΑΠΗ για τον ΤΟΠΟ μου, πήρα την απόφαση να συμμετάσχω κι εγώ σε μια συλλογική δράση για την ανάδειξη του χωριού μου. Την ανάδειξη και συνέχιση της παράδοσης που κληρονομήσαμε απο τους παππούδες μας και καλούμαστε να μεταλαμπαδέψουμε στην νέα γενιά.
Για έξι (6) συναπτά έτη μια αγαπημένη ομάδα ηγήθηκε του Δ.Σ. του Πολιτιστικού & Επιμορφωτικού Συλλόγου Θεολόγου Ευβοίας οργανώνοντας προς έκπληξη όλων πλήθος πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.
Εφόδιά μας…;;;; η ομόνοια, η αγωνιστικότητα , το πάθος, η θέληση για επιτυχία.
Ένας πολύ όμορφος κύκλος έκλεισε προ ημερών με σκοπό την ανανέωση των προσώπων, δίνοντας την δυνατότητα για μια νέα αρχή σε άτομα που επιθυμούν να τολμήσουν, να “τσαλακωθούν” και να δράσουν συλλογικά.
Θέλω απο καρδιάς να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τους ανθρώπους που αγαπώ ειλικρινά. Αυτούς που με ανέχτηκαν, αυτούς που με στήριξαν, που με βοήθησαν, που με κράτησαν όρθιο, αυτούς που συμπορεύτηκαν μαζί μου στον κοινό σκοπό.
Μα πάνω απ’όλα θέλω να ευχαριστήσω τους συγχωριανούς μου αλλά και τους φίλους του Συλλόγου και του χωριού μου , που στήριξαν, ενίσχυσαν, και συμμετείχαν ολόθερμα σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια όλων αυτών των ετών.
Ένα μεγάλο και δυνατό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και σε όλα τα μέλη των ΜΜΕ όπου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ανέδειξαν κάθε μας ενέργεια με μοναδικό σκοπό την προαγωγή του Πολιτισμού και των συλλογικών δράσεων. Η ανιδιοτέλεια και η στήριξή τους μας γέμιζαν δύναμη για κάτι ακόμη μεγαλύτερο.
Τέλος, θέλω να ευχηθώ στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ΔΥΝΑΜΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ. Γεμάτοι ΟΡΕΞΗ και ΚΕΦΙ για ακόμη περισσότερα.