ΑΠΟΨΕΙΣ

Δείτε πως γίνεται το καλύτερο Κυριακάτικο πρωινό!

Δείτε πως γίνεται το καλύτερο Κυριακάτικο πρωινό!
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Απλώνουμε τις φέτες του μπέικον σε δύο δόσεις απλώνοντας τη μία φέτα δίπλα στην άλλη. Ψήνουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. Αφαιρούμε τις φέτες από το τηγάνι και βάζουμε σε ένα πιάτο μέχρι να τις χρειαστούμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο. Ζεσταίνουμε το βούτυρο στο ίδιο τηγάνι. Με […]
  • Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
  • Απλώνουμε τις φέτες του μπέικον σε δύο δόσεις απλώνοντας τη μία φέτα δίπλα στην άλλη. Ψήνουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  • Αφαιρούμε τις φέτες από το τηγάνι και βάζουμε σε ένα πιάτο μέχρι να τις χρειαστούμε.
  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο.
  • Ζεσταίνουμε το βούτυρο στο ίδιο τηγάνι.
  • Με ένα στρογγυλό κουπάτ 5εκ κόβουμε το κέντρο του ψωμιού και δίνουμε χρώμα στις φέτες του ψωμιού για 1 λεπτό από κάθε πλευρά.
  • Βάζουμε 2 φέτες μπέικον πάνω από κάθε φέτα και σπάμε ένα αυγό ορτυκιού στο κέντρο κάθε φέτας ψωμιού.
  • Ψήνουμε για 1 λεπτό ακόμα μέχρι να σφίξει το αυγό.
  • Με μια σπάτουλα αφαιρούμε τη κάθε φέτα ψωμιού από το τηγάνι και σερβίρουμε σε πιάτο.
  • Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα, μαϊντανό, λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
  • Σερβίρουμε με τη ρόκα.

Πηγή-https://akispetretzikis.com

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr