Η συνταγή της ημέρας: Πένες ολικής άλεσης με σπαράγγια και λεμόνι
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η συνταγή της ημέρας: Πένες ολικής άλεσης με σπαράγγια και λεμόνι

ΥΛΙΚΑ

250γρ. σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα σε διαγώνιες κάθετες φέτες

500γρ. πένες ολικής άλεσης

2κ.σ. βούτυρο

200ml κρέμα γάλακτος

2κ.σ. ξύσμα λεμονιού

60ml χυμό λεμονιού

1/3κ.γ. αλάτι

1/2 μάτσο βασιλικό, ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Τριμμένη παρμεζάνα, για το σερβίρισμα

www.giorgostsoulis.com

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr