
Άκης Πετρετζίκης: Νόστιμα λιγκουίνι με σπανάκι και τηγανητά αβγά
Μέθοδος Εκτέλεσης
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Σπάμε μέσα τα δύο αβγά, αλατοπιπερώνουμε και τηγανίζουμε για 1 λεπτό.
Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη μέχρι να τα χρειαστούμε.
Ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα άλλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Σοτάρουμε το σπανάκι για 2 λεπτά μέχρι να χάσει τον όγκο του.
Αλατίζουμε και προσθέτουμε το νερό, τα λιγκουίνι και ανακατεύουμε με μια κουτάλα.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το πιπέρι και ανακατεύουμε.
Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και τοποθετούμε από πάνω τα τηγανητά αβγά.
Σερβίρουμε με τον ψιλοκομμένο άνηθο.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr