ΑΠΟΨΕΙΣ

Χαλκίδα: Πήραν τα «εύσημα» οι πρόεδροι για τη διοργάνωση του gala

Τη Χαλκίδα επέλεξε ο σύλλογος ‘’Η Πίστη’’για το ετήσιο φιλανθρωπικό gala που πραγματοποιήθηκε στον πολυτελή χώρο του Asteria Plage
Χαλκίδα: Πήραν τα «εύσημα» οι πρόεδροι για τη διοργάνωση του gala

Τη Χαλκίδα επέλεξε ο σύλλογος ‘’Η Πίστη’’για το ετήσιο φιλανθρωπικό gala που πραγματοποιήθηκε στον πολυτελή χώρο του Asteria Plage τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 με σκοπό την προώθηση και ενίσχυση του έργου του.

Η λαμπερή πρόεδρος Αναστασία Σταματέα και ο δυναμικός και αρκετά αγαπητός σε όλη την Εύβοια πρόεδρος της εστίασης, Βασίλης Ευθυμίου συνεργάστηκαν άψογα και πέτυχαν μια υπέροχη εκδήλωση για τα παιδιά με καρκίνο.

 

Ο Σύλλογός «Η Πίστη», που ιδρύθηκε το 1993, απαρτίζεται από γονείς παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και νοσηλεύονται στις Αιματολογικές-Ογκολογικές Κλινικές και τη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου Παίδων «H Αγία Σοφία», στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» και παρέχει ψυχοκοινωνική στήριξη, έχοντας στο δυναμικό του Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς που εργάζονται καθημερινά στις Αιματολογικές – Ογκολογικές Κλινικές του νοσοκομείου και στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των οστών.

Όπως δήλωσε η Προέδρος του συλλόγου, Αναστασία Σταματέα Βαρδουλάκη: «Η συνέχιση της λειτουργίας του Συλλόγου βασίζεται στο μεγαλύτερο ποσοστό στην ευαισθησία και αρωγή του κόσμου. Κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, για εμάς είναι ζωτικής σημασίας. Η στήριξη των Χαλκιδέων και κάθε συμπολίτη μας, των εθελοντών, των χορηγών και κάθε φίλου του συλλόγου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, είναι συγκινητική! Ευχαριστούμε τον καθένα ξεχωριστά…»!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ