Ευρώπη Κοσμίδη-΄΄Λογοδοτώ καθημερινά μόνον στον Γ. Πατούλη που με εμπιστεύθηκε και στους πολίτες της Αττικής΄΄
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευρώπη Κοσμίδη-΄΄Λογοδοτώ καθημερινά μόνον στον Γ. Πατούλη που με εμπιστεύθηκε και στους πολίτες της Αττικής΄΄

Η εντεταλμένη σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής για τα τεχνικά έργα κ. Ευρώπη Κοσμίδη απαντά στην άδικη και αναίτια επίθεση του συλλόγου υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Δείτε τι αναφέρει

Ευρώπη Κοσμίδη-΄΄Φτάνει πια με τους λαικιστές και τους νοσταλγούς της αδράνειας. Η απόφαση του Περιφερειάρχη μας είναι να προχωρήσει η Αττική μπροστά και αυτόν τον στόχο θα τον υπηρετήσουμε όλοι.

Η απάντηση μου στην άδικη και αναίτια επίθεση του συλλόγου υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής:

?Λογοδοτώ καθημερινά μόνον στον Γ. Πατούλη που με εμπιστεύθηκε και στους πολίτες της Αττικής.

Σε συνέχεια της από 10-02-20 με Α.Π. 39 ανακοίνωσης του συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής έχω να επισημάνω τα ακόλουθα:

Πρώτον , οι αρμοδιότητες που μου έχουν ανατεθεί από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατουλη είναι σαφώς καθορισμένες και περιγράφονται στα ΦΕΚ 3411 Β (06-09-19) και 4258 Β (20-11-19). Σε αυτά μπορεί ο οποιοσδήποτε να ανατρέξει ώστε να επιβεβαιώσει τα πολλαπλά και ιδιαίτερης δυσκολίας καθήκοντά μου, τα οποία έχω την υποχρέωση απέναντι στις χιλιάδες των πολιτών της Αττικης που εμπιστεύθηκαν τη νέα Διοίκηση της Περιφερειας αλλά κι εμένα προσωπικά, να επιτελώ στο ακέραιο. Άλλωστε στους πολιτες λογοδοτούμε καθημερινά κι όχι στους συνδικαλιστές.

Δεύτερον , Μεταξύ των καθηκόντων που μου ανατέθηκαν περιλαμβάνεται και ο έλεγχος όλων των τεχνικών έργων που εκτελούνται από τις Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων και τη Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών. Για τον έλεγχο αυτών των έργων τα οποία είναι πολυάριθμα και πολυδιασπαρμένα σε όλη την γεωγραφική έκταση της Περιφέρειας Αττικής, είναι απαραίτητη η χρησιμοποιηση Υπηρεσιακού αυτοκινήτου, την οποία και ζητώ περιστασιακά , όταν η μετακίνηση με άλλο τρόπο είναι αδύνατη.

Τρίτον , Προκειμένου οι Υπηρεσίες να είναι επαρκώς προετοιμασμένες και να μην στερηθούν απροειδοποίητα τα υπηρεσιακά τους αυτοκίνητα –εάν αυτά πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένους σκοπούς- πέραν της έγγραφης ενημέρωσης που τους έχω απευθύνει, ειδοποιώ τηλεφωνικά τουλάχιστον από την προηγούμενη, ενημερώνοντας για την ώρα, για το δρομολόγιο και για τον σκοπό ένεκα του οποία απαιτείται η διάθεση Υπηρεσιακού αυτοκινήτου και οδηγού υποχρεωτικά με βάση την ισχύουσα νομοθεσία.

Τέλος με σχετικό έγγραφο ζήτησα τη διάθεση δύο ατόμων στο γραφείο μου, τα οποία βάση του όγκου των αρμοδιοτήτων που μου έχουν ανατεθεί είναι απολύτως απαραίτητα. Τα εν λόγω άτομα δύναται να απασχολούνται και περιστασιακά, ακόμη και από την Υπηρεσία στην οποία σήμερα υπηρετούν εν αντιθέσει με τις μέχρι σήμερα πρακτικές. σύμφωνα με τις οποίες τουλάχιστον δύο άτομα αποσπόταν στο γραφείο του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη έργων .

Θεωρώ λοιπόν την ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων σε βαρος μου άδικη κι αναίτια. Στερείται λογικής και είναι ξεκάθαρο ότι υπηρετεί μικροκομματικές και μόνον σκοπιμότητες. Θα δεχόμουν κάθε καλοπροαίρετη κριτική στον τρόπο που ασκώ τα καθήκοντα μου , δεν δέχομαι ομως κτυπήματα κάτω από τη μέση , ούτε άδικες κατηγορίες που έρχονται σε αντίθεση με τις αρχες κι αξίες που ως πολιτικό πρόσωπο υπηρετώ.

Κλείνοντας ενημερώνω άπαντες ότι είναι απόφαση του Περιφερειάρχη μας η Αττική να προχωρήσει μπροστά. Όλοι εμείς οι εκλεγμένοι από το λαό της Αττικής συνεργάτες του, μαζί με τους Υπηρεσιακούς παράγοντες θα το διασφαλίσουμε αδιαφορώντας για κραυγές από νοσταλγούς εποχών που τίποτα δεν κινούνταν και τίποτα δεν άλλαζε…΄΄

Ευρώπη Κοσμίδη , εντεταλμένη σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής για τα τεχνικά έργα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr