Εύβοια τοπικές συνταγές: Αρνί καπαμάς ή μοσχάρι Καρυστινό
ΑΠΟΨΕΙΣ

Εύβοια τοπικές συνταγές: Αρνί καπαμάς ή μοσχάρι Καρυστινό

Αρνί καπαμάς ή μοσχάρι Καρυστινό
Υλικά:

  • 1 κιλό κρέας μερίδες
  • 1 φλιτσάνι λάδι
  • αλατοπίπερο
  • 1 φλυτσάνι κρασί
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 γαρίφαλα
  • 1 κομμάτι κανέλα
  • λίγη ζάχαρη
  • 1/2 κιλό ντομάτες πολτοποιημένες ή 2 κουταλιές ντοματοπολτό.

Εκτέλεση:
Σοτάρουμε το κρέας με το λάδι, μετά ρίχνουμε το κρεμμύδι το φέρνουμε 2-3 βόλτες, σβήνουμε με το κρασί και στην συνέχεια προσθέτουμε τα άλλα υλικά και 3 ποτήρια νερό περίπου και το αφήνουμε να βράσει.Αφού βράσει το φαγητό, το αφήνουμε λίγο ανοιχτό για να μελώσει η σαλτσούλα του.

Goevia

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr