Η Αντωνία Βαθάκου τολμά για την Εύβοια
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Αντωνία Βαθάκου τολμά για την Εύβοια

Η Αντωνία Βαθάκου είναι υποψήφια με το συνδυασμό του Φάνη Σπανού

Η Αντωνία Βαθάκου τολμά για την Εύβοια

Η ημέρα διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών πλησιάζει και όλοι μας προσπαθούμε να επιλέξουμε τους καταλληλότερους εκπροσώπους μας.

Σε μια κομβική χρονική συγκυρία, που η χώρα μας αντιμετωπίζει ποικίλα προβλήματα, η Αντωνία Βαθάκου από τη Σκύρο, αποφάσισε να δηλώσει παρούσα, συμμετέχοντας στον συνδυασμό του υποψηφίου περιφερειάρχη Φανή Σπανού «επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» και συγκεκριμένα στην περιφερειακή ενότητα της Εύβοιας, προκειμένου να μην είναι απούσα από τις εξελίξεις που θα σχετίζονται με την Εύβοια και την Σκύρο μας, στην επόμενη πενταετία.

Η Αντωνία Βαθάκου πιστεύει ακράδαντα ότι η άσκηση κριτικής εκ του ασφαλους, δεν αποτελεί το μαγικό ραβδί για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας. Αντιθέτως, υποστηρίζει ότι η εποχή μας επιτάσσει την ενεργό συμμετοχή στα κοινά ατόμων με γνώση και σθένος.

Έχοντας ως βασικό εφόδιο τη συνεχή προσήλωση της σε αξίες, κατέχοντας σημαντική εμπειρία και ήθος, τολμά και στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου, ζητά την υποστήριξη μας, καθώς και τον έναν από τους τέσσερις σταυρούς προτίμησης. Τον αξίζει!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr