ΑΠΟΨΕΙΣ

Η «Ε. & Δ ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε.» για συκοφαντικό δημοσίευμα – Τι αναφέρει σε ανακοίνωση ο πρόεδρος της εταιρείας

Η παρούσα διοίκηση λαμβάνει όλα τα ιατρικώς ενδεδειγμένα μέτρα για την προστασία της υγείας του συνόλου των εργαζομένων της
Η «Ε. & Δ ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε.» για συκοφαντικό δημοσίευμα – Τι αναφέρει σε ανακοίνωση ο πρόεδρος της εταιρείας

Με αφορμή ψευδές, συκοφαντικό και δυσφημιστικό δημοσίευμα, που αναρτήθηκε σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα  στις 27.11.2020, η διοίκηση της εταιρείας «Ε. & Δ ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε.», γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

Η παρούσα διοίκηση λαμβάνει όλα τα ιατρικώς ενδεδειγμένα μέτρα για την προστασία της υγείας του συνόλου των εργαζομένων της, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις υποδείξεις των αρμοδίων υγειονομικών Αρχών.

Το σύνολο του προσωπικού υποβάλλεται καθημερινά σε θερμομέτρηση, ενώ, ακόμη, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, η απολύμανση με ατομικά μέσα και η κατά το δυνατόν τήρηση της απόστασης μεταξύ των εργαζομένων τόσο στους χώρους παραγωγής όσο και στα γραφεία.

Μετά την ανάρτηση του εν λόγω κακόβουλου δημοσιεύματος, η διοίκηση της εταιρείας και προσωπικά ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Κόντος ήλθε αμέσως σε επαφή με το συντονιστή της Ομάδας Διαχείρισης Covid της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και σήμερα 1.12.2020 θα γίνουν με δαπάνες της εταιρείας tests από ειδικό μικροβιολόγο στο σύνολο του προσωπικού, ώστε να επιτευχθεί επιδημιολογική σάρωση του πεδίου της εταιρείας, σύμφωνα με τα διεθνή υγειονομικά πρότυπα.

Τα όσα αναφέρει η «καταγγέλλουσα» στο ανωτέρω συκοφαντικό δημοσίευμα, ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν, έρχονται δε να προστεθούν σε μία σειρά κακόβουλων ενεργειών εις βάρος της εταιρείας μας, που έλαβαν χώρα μετά την πρόσφατη αλλαγή διοίκησης.

Χαρακτηριστικό δε του δόλου του φερόμενου ως δημοσιογράφου-συντάκτη του συκοφαντικού δημοσιεύματος, είναι το γεγονός ότι ο τελευταίος, κατά παράβαση κάθε έννοιας δημοσιογραφικής δεοντολογίας, δεν φρόντισε να έλθει σε επικοινωνία με τη διοίκηση της εταιρείας μας, προκειμένου να διασταυρώσει τις «πληροφορίες» του.

Για όλα τα ανωτέρω αλλά και για την άνευ της συναίνεσης των εικονιζομένων δημοσίευση φωτογραφιών των εργαζομένων της εταιρείας μας, θα ασχοληθούν προσεχώς οι αρμόδιες δικαστικές Αρχές, ενώπιον των οποίων θα προσφύγουμε.

Βασιλικό 1.12.2020

Ο Πρόεδρος

Ευάγγελος Κόντος

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ