ΑΠΟΨΕΙΣ

Κατερινόπουλος: «Θα έρθουν αποκαλύψεις – Το τεστ DNA θα δείξει τα κίνητρα»

Τεστ πατρότητας ενδέχεται να ζητήσει ο Μάνος Δασκαλάκης, προκειμένου να ξεκαθαριστεί εάν κάποιο από τα τρία παιδιά που «έφυγαν» δεν είναι δικό του.
Κατερινόπουλος: «Θα έρθουν αποκαλύψεις – Το τεστ DNA θα δείξει τα κίνητρα»

Ο Μάνος Δασκαλάκης προτίθεται να ζητήσει τη διεξαγωγή τεστ πατρότητας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η Μαλένα και η Ίριδα είναι δικά του παιδιά. Όταν η υπόθεση της Πάτρας είδε το φως της δημοσιότητας και η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, υπήρξαν φήμες ότι το δεύτερο και το τρίτο παιδί της οικογένειας δεν ήταν του Μάνου Δασκαλάκη.

Σχολιάζοντας αυτή την εξέλιξη, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, επεσήμανε στο Star: «Ήταν κάποια στοιχεία από τις πρώτες εμφανίσεις που έκανε το ζευγάρι, ότι ο πατέρας δεν πονούσε για τα παιδιά, ιδιαίτερα για τα δύο παιδιά. Πέραν αυτού, υπήρχαν και κάποιες άλλες πληροφορίες που με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα, γι’ αυτό διατυμπάνιζα ότι πρέπει να γίνει εξέταση DNA».

«Και ο ίδιος είχε εκφραστεί πριν μερικές μέρες, αν δεν κάνω λάθος, σε κάποια διένεξη που είχε με την κυρία, ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά. Σημασία έχει να αποδειχθεί ότι είναι δικά του τα παιδιά», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα ενός τεστ πατρότητας και το πώς θα μπορούσε να επηρεάσει τις έρευνες για τους θανάτους των τριών κοριτσιών ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε: «Με το τεστ DNA θα αποδειχθούν τα πάντα. Αν αποδειχθεί ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά, τα πράγματα αλλάζουν. Θα βοηθήσει πολύ να δούμε ποια ήταν τα κίνητρα. Θα δώσει σωστή απάντηση στο κομμάτι των κινήτρων και πιστεύω ότι θα έρθουν και άλλες αποκαλύψεις. Τα πουλάκια θα αρχίσουν να κελαηδούν και από τις δύο πλευρές. Θα χυθεί άπλετο φως».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ