Μιμίκου: Στη δίνη των εκκωφαντικά τραγικών γεγονότων ( metoo), καταρρίφθηκαν “μύθοι” ετών
ΑΠΟΨΕΙΣ

Μιμίκου: Στη δίνη των εκκωφαντικά τραγικών γεγονότων ( metoo), καταρρίφθηκαν “μύθοι” ετών

Άρθρο της Ευαγγελίας Μιμίκου

Tης δικηγόρου – πολιτεύτριας ΝΔ Ευαγγελίας Μιμίκου

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς πολυεπίπεδης κρίσης και μέχρι σήμερα μέσα στη δίνη των εκκωφαντικά τραγικών γεγονότων ( metoo), καταρρίφθηκαν “μύθοι” ετών.

Με σκληρό τρόπο βρεθήκαμε όλοι ” προ των ευθυνών”, αναγκαστήκαμε εκ των πραγμάτων να προσγειωθούμε απότομα και να “αυτολογοκριθούμε” με έναν τρόπο, για όσα είπαμε και κάναμε. Σε έναν βαθμό το καταφέραμε, ανασυνταχθήκαμε ως χώρα και σε ατομικό επίπεδο και προχωράμε.

Σε αυτό βοήθησε η ικανότητά μας και η ευφυία να προσαρμοζόμαστε σχετικά εύκολα στις νέες συνθήκες. Κατά την άποψή μου, η μεγάλη και καθοριστική βοήθεια στην στήριξη του καθενός απο εμάς προσφέρθηκε και εξακολουθεί να προσφέρεται απο την οικογένεια, τον πυρήνα του κάθε ατόμου .

Οι διαχρονικές αρχές και οι αξίες με τις οποίες γαλουχηθήκαμε και μεταφέρουμε ως πολύτιμη κληρονομιά στα παιδιά μας και τις νέες γενιές και τις οποίες κάποια στιγμή θεωρήσαμε, ως κοινωνία, με αλαζονικό τρόπο, παρωχημένες, επιτακτικά επαναφέρονται στο προσκήνιο, επανακαθορίζονται και μας καθορίζουν τελεσίδικα. Ως επαγγελματίας δικηγόρος, ως νομική σύμβουλος σε νομικό πρόσωπο δημόσιας ωφέλειας, ως πολίτης πολιτικοποιημένος και ως μάνα, με αυξημένες ευθύνες, όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης,, ενα πράγμα με κράτησε και με κρατά όρθια, δυνατή και στις επάλξεις, η οικογένεια, οι ρίζες μου και οι αξίες με τις οποίες μεγάλωσα. Χωρίς αυτά οπως αποδεικνύεται απο τη ζωή, ο άνθρωπος είναι φτερό στον άνεμο. Είμαι ευγνώμων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr