ΑΠΟΨΕΙΣ

«Μοριοδοτούμενο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Ψυχολογία για Όλους» από τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου»

Ψυχολογία για Όλους», έχει δωδεκάμηνη διάρκεια, 450 ωρών και ο τρόπος διδασκαλίας του είναι μεικτός
«Μοριοδοτούμενο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Ψυχολογία για Όλους» από τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου»

Τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας τουΠανεπιστημίου Αιγαίου και ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου διοργανώνουν μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα που απευθύνεται στους δημότες και έχει ως σκοπό να τους μυήσει στον κόσμο της Ψυχολογίας.

Ο τίτλος του προγράμματος είναι «Ψυχολογία για Όλους», έχει δωδεκάμηνη διάρκεια, 450 ωρών και ο τρόπος διδασκαλίας του είναι μεικτός: Ο κάθε δημότης μελετά μόνος του το πλούσιο ψηφιακό υλικό, το οποίο αναρτάται σε πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ήαποστέλλεται με e-mail, ενώ προβλέπονται δώδεκα δίωρες (μία κάθε μήνα) συναντήσεις μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom, κατά τις οποίες υπάρχει ζωντανή αλληλεπίδραση με τον εκάστοτε διδάσκοντα.

Το πρόγραμμα μοριοδοτείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για συγκεκριμένες ειδικότητες (πχ.εκπαιδευτικών), ενώ αποδίδει σε όλους Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης ECVET (22,5).

Το Πρόγραμμα απευθύνεται:

α) σε πτυχιούχους Πανεπιστημίου και

β) σε αποφοίτους Λυκείου.

Λόγω της συνεργασίας με το Δήμο Κύμης -Αλιβερίου, τα ετήσια δίδακτρα είναι 100ευρώ και καταβάλλονται σε δύο δόσεις(αντί 250 ευρώ). Οι εγγραφέςπραγματοποιούνται έως την 31ηΙανουαρίου 2021 και τα μαθήματα ξεκινούν την 1ηΦεβρουαρίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ναμελετήσουν αναλυτικά την προκήρυξηεδώ:

https://bit.ly/380Cmy1

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΚΡΟΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ- ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 13-15

34500 ΑΛΙΒΕΡΙ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2223350217

email: kkrokos@0902.syzefxis.gov.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ