Νέζης για τις καταστροφές: Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και στους διαχρονικά εκλεγμένους βουλευτές του Νομού

Μετά την φονική κακοκαιρία που έπληξε τον δήμο Χαλκιδέων ο αντιδήμαρχος-άνθρωπος Γιάννης Νέζης σχολιάζει με εμφανή λύπη για όλα όσα συνέβησαν.

Δείτε την ανάρτησή του

Γιάννης Νέζης:Πολλές φορές οι εικόνες λένε τα πάντα. Η θλίψη για τις ζωές που χάθηκαν άδικα, λόγω της ανικανότητας αλλά και των υποσχεσεων των εκάστοτε κυβερνώντων δεδομένη. Προσωπικά ένα μεγάλο συγνώμη (τι αξία μπορεί να έχει;). Δέσμευση μας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να μην ξαναζησουμε ανάλογες καταστροφές. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια όμως και στους διαχρονικά εκλεγμένους βουλευτές του Νομού μας. Τα ειλικρινή μου όμως συλλυπητήρια και στους ανύπαρκτους και ανύπαρκτες celebrities της πολιτικής ζωής του Νομού Ευβοίας που εμφανίστηκαν σήμερα σαν τα σαλιγκάρια(πάντα βγαίνουν μετά από βροχή) πίσω από τον Πρωθυπουργό. Ζητώ συγνώμη αλλά μερικές φορές ξεχνάω το θεσμικό μου ρόλο, του Αντιδημαρχου του Δήμου Χαλκιδέων και λειτουργώ σαν ένας απλός Δημότης.